Årsmöte torsdagen den 4 maj 2017

Vänner!

Nu är det åter dags för årsmöte med Bleckhornens vänner och härmed kallas du till detta torsdagen den 4 maj 2017 klockan 15:30 på puben John Bull på Bantorget i Lund.

Observera att på årsmötet behandlas verksamheten år 2016 och för att ha rösträtt vid måste man ha betalat medlemsavgiften för 2016.
Därför vill vi också påminna om att första kvartalet 2017 redan har förflutit och att det är lämpligt att nu betala medlemsavgiften för 2017 för att kunna rösta vid årsmötet 2018. Medlemsavgiften är oförändrad minst 200:- och betalas till Bankgiro 5171-7627 Blekhornens Vänner.

Kom ihåg att du med stolthet efter inbetalningen kan kalla dig kulturmecenat med den omätligt rike romerske riddaren och rådgivaren till kejsare Augustus, Maecenas, som förebild. Han försörjde bl.a. Vergilius och Horatius.
Din medlemsavgift går nämligen oavkortad till stipendier som vi delar ut till förtjänta unga aktiva Bleckhorn.

 

 

Leave a Reply