Archive for the ‘Corpset’ Category

Nästa PUB-träff torsdagen den 5 november 2015

Öl


Varmt välkomna, unga som gamla, till Bleckhornens vänners månatliga PUB-träffar första torsdagen i varje månad kl. 15:30 på puben John Bull på Bantorget i Lund, snett emot Grand Hotell!

 

 

Vi kommer bl.a. att informera om senaste nytt vad gäller bokutgivningen till 60-årsjubiléet.

Väl mött!
§28 HPD

 

1 maj i Lund (Kamera Nokia Lumia 1020: Klicka flera gånger för ofantliga bilder)

 

Nästa PUB-träff torsdagen den 3 maj 2012 kl. 15:30

Välkommen till Bleckhornens vänners PUB-träffar första torsdagen varje månad kl. 15:30 på puben John Bull vid Bantorget i Lund (snett emot Grand)!

Där träffar du gamla och unga Bleckhorn, medlemmar i Bleckhornens vänner, Bleckhornsacademiledamöter, styrelseledamöter i Bleckhornen, dirigenter och diverse löskefolk.
Klicka på bilden för att se hela! 

 

Jobb för Jobs

Litet guldkorn ur Universitetets stora säck av filmer:

1985: Studentlitteratur, Apple och Universitetet firar storaffär på Svaneholms slott. Noter far i luften med anledning av helikopteranländande Steve Jobs. Sedan bilder från Gästabudet med en fin Pypy-duett medelst bl.a 217

Film här

 

Kravallturnéen 2011

http://www.youtube.com/watch?v=2nEbx3Kv4Bs

 

Brudkaveln – ett rejält tillhygge

Den berömda brudkaveln

I vår serie artefakter ur Corpsii annaler har vi nu kommit till Brudkaveln. I samband med ett överlämnande för knappt två år sedan (till #271) passade undertecknad på att dokumentera den lite. Sedan dessa bilder togs i maj 2008 har den fått ännu fler namn. De nummer som visas under bilderna syftar på vilka ordningsnummer som syns på respektive bild (ej medlemsnummer).

Det hade varit kul att höra lite mer om dess tillkomst och historia i övrigt och även om traditionen att överlämna en flaska Skåne till den icke-corpsiga delen av brudparet.